Menu Sluiten

Over ons

Over Verhuisbedrijf Verhuizen in Limburg

Verhuizen is voor ons namelijk meer dan alleen het verplaatsen van spullen van plek A naar plek B. We vinden het ook belangrijk dat u de verhuizing als prettig en overzichtelijk ervaart, in plaats van hectisch en stressvol.

Verhuizen in Limburg is opgericht door Roy Tegelbeckers na jaren ervaring op te hebben gedaan. Het team van Verhuizen in Limburg bestaat uit gediplomeerde verhuizers, die allemaal hetzelfde willen: een verhuizing zonder zorgen voor de klant. Dagelijks verhuizen wij snel en vakkundig bedrijven, particulieren en senioren. Kort om wij staan altijd voor je klaar als nu gaat om grote of kleine verhuizing. Ook voor de kluswerkzaamheden rondt om de verhuizing kunt u op ons rekenen. Verhuizen in Limburg vertrekt pas als de wens van de klant voldaan is.

Wij onderscheiden ons van onze concurrenten met onze in- en uitpakservice, montageservice, ontruimservice, af- en aansluitservice en schoonmaakservice. Al onze medewerkers beschikken over hun eigen specialisme en de bijbehorende vakkennis, waardoor u altijd verzekerd bent van optimaal resultaat. En dat alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wij zijn werkzaam in Limburg en verrichten onze diensten voor particulieren en bedrijven. Een verhuizing is soms een omvangrijk gebeuren, waarbij veel geregeld moet worden. Wij ontzorgen u hierin en verzorgen elke verhuizing tot in de kleine puntjes.